20. 8. 2024 | Milan Sochor, Ladislav Vácha

Vítězná premiéra trenéra Nováka, v Písku se prosadili i dva nováčci

Bruslaři po čtyřech dnech na ledě naskočili do prvního přípravného zápasu a zvládli ho skvěle. V první třetině se díky dvěma využitým přesilovkám ujali vedení, které už do konce utkání nepustili. Staronový hlavní trenér Petr Novák se tak raduje z prvního vítězství, ke kterému střelecky přispěli také dva novicové Tomáš Střecha a Marek Melenovský. První výhru vychytala brankářská posila Vojtěch Nečas.

V úvodní třetině měli více ze hry hosté, což se projevilo i na průběžném skóre. Přesilovou hru využil obránce Jiří Benák, který se přesně trefil od modré čáry. Bruslaři využili i druhou nabídnutou přesilovku, když brankáře Korytara dokázal překonat forvard Tomáš Střecha.

(Video: czechicehockey.tv)

Prostřední dějství už nabídlo lepší výkon domácího týmu, což Králům pomohlo dostat se na dostřel. Marcilis objel Nečasovu branku a poslal přesný pas na zcela volného Lukáše Volfa, který kotouč doklepával do odkrytého prostoru.

Havlíčkův Brod si ovšem zkraje třetí periody vybojoval dvoubrankové vedení zpět zásluhou Lukáše Bureše, který se trefil přesně mezi betony píseckého gólmana. Už to vypadalo, že utkání skončí dvoubrankovým rozdílem, avšak dvacet sekund před sirénou rozjásal havlíčkobrodskou střídačku Marek Melenovský.

Prodej permanentek na novou sezonu 2024/25 odstartoval

Proč si pořizovat permanentku?

  • Vyhnete se frontám u pokladny a získáte vstup na všechna domácí utkání základní části i play off
  • Ušetříte, jen v základní části bude vaše úspora až 600 Kč (v součtu s play off ušetříte ještě více)
  • Zajistíte si své oblíbené místo na sezení
  • Ke každé permanentce získáte podepsanou kartičku mistra světa Ondřeje Beránka

Přečtěte si více informací o nákupu a cenách permanentek

Pořiďte si permanentku z pohodlí domova, využijte online nákup

Koupit permanentku

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

Ohlasy k utkání

přát. kolo, úterý 20.8.2024 od 18:00
Zimní stadion Písek
1:4
(0:2, 1:0, 0:2)
Písek - Havl. Brod

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 38. Volf (Marcilis) – 12. Benák (Rauš, Zych), 18. Střecha (Rauš, Vala), 44. Bureš (Střecha, Zych), 60. Melenovský (Tecl, Vala). Vyloučení: 5:7. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 20:32 (8:9, 7:10, 5:13). Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4.

Sestavy

Písek

Korytar (Císař) – Hanus, Radoš, Čížek, Čančura, Toulec, Placek – Matiášek, Volf, Marcilis – Zayml, Bárta, Šulek – Brož, Hollar, Pechlát

Havl. Brod

Nečas (Kukeně) – J. Novák, Vašíček, Vala, J. Kuchta, Zych, Benák, Kerber – Tecl, Valášek, Melenovský – Endál, Pártl, Kopic – Bureš, Rauš, Střecha – Pavelec, Dymák, Holenda

Aktuality

Prodej permanentek

Neděle 1. září | Prodej permanentek na novou sezonu 2024/25 byl prodloužen do 30. září. Přečtěte si celý článek.

Prodej permanentek

Úterý 27. srpna | Na nákup permanentky na novou sezonu 2024/25 zbývá posledních 5 dní, prodej končí v sobotu 31. srpna. Jaké jsou jejich ceny? Co s permanentkou získáte? Jak prodej probíhá? Přečtěte si celý článek.

Změny časů přípravných zápasů

Středa 21. srpna | V rozpisu domácích přípravných zápasů došlo ke změně časů začátků dvou utkání. Duel proti Vrchlabí odstartuje ve čtvrtek 29. srpna v 18:00, klání s Táborem je na programu v pátek 13. září už od 17:30. Oba zápasy se odehrají na zimním stadionu v Ledči nad Sázavou. Podívejte se na kompletní rozpis přípravných zápasů.

Prodej permanentek

Čtvrtek 1. srpna | Prodej permanentek na novou sezonu 2024/25 právě odstartoval. Jaké jsou jejich ceny? Co s permanentkou získáte? Jak prodej probíhá? Přečtěte si celý článek.

Mistři na náměstí

Ondřej Beránek přiveze pohár mistrů světa do Brodu. Přivítejte ho ve čtvrtek 20. června na Havlíčkově náměstí. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Čtvrtek 9. května | Komentátor Novák: Byl to zážitek! Hüblovi jsem záviděl. Brod? Chci úspěch, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Partneři klubu