4. 6. 2017 | Ladislav Vácha

Skvělá zpráva! Dominik Vacík byl pozván na kemp šestnáctky

Klub BK Havlíčkův Brod má po útočníku Michalu Teplém dalšího svého zástupce v české reprezentaci do šestnácti let! Pozvánku na přípravný kemp, který se uskuteční od 23. do 26. června 2017 v Kravařích, dostal i havlíčkobrodský obránce Dominik Vacík. Na akci byli pozváni celkem čtyři hráči z Vysočiny, vedle Vacíka se ještě jedná o Filipa Krejčího a Tomáše Chlubnu z Jihlavy a Jiřího Puczka ze Žďáru nad Sázavou. (Foto: Juniorský hokej)

Český výběr pod taktovkou hlavního trenéra Karla Berana a jeho asistentů Petra Svobody a Radima Skuhrovce se sejde v Kravařích na konci června ke čtyřdenního soustředění, kde ho čeká nabitý program. Hráči se zapotí jak při suché přípravě, tak i na ledě. Pozvánku obdrželo 18 hráčů z deseti různých klubů a BK Havlíčkův Brod může těšit to, že mezi vyvolené patří i obránce Dominik Vacík!

Obránce Dominik Vacík při soustředění reprezentační patnáctky v Jihlavě.
(Foto: Juniorský hokej)

Patnáctiletý talent se řadí mezi nejšikovnější beky havlíčkobrodské hokejové líhně. Minulá sezona mu vyšla naprosto famózně, když se mohl radovat z několika velkých úspěchů. Jako kapitán dovedl s naprostým přehledem mladší dorost zpět do extraligy, pět duelů odehrál v tuzemské nejvyšší soutěži staršího dorostu a hned se uvedl vstřeleným gólem, v barvách Kraje Vysočina vybojoval stříbrné medaile na Mládežnickém mistrovství ČR v Ostravě a zahrál si také na turnaji VTM U15 (Výběr talentované mládeže do patnácti let). V dubnu se společně s dalším brodským obráncem Michalem Kerberem zúčastnil kempu reprezentační patnáctky v Jihlavě.

¨

Nominace reprezentace do 16ti let – kemp v Kravařích

Brankáři

Ivo Lekeš (PSG Zlín)
Filip Krejčí (HC Dukla Jihlava)
Roman Krinwald (BK Mladá Boleslav)

Obránci

Tadeáš Talafa (PSG Zlín)
Dominik Vacík (BK Havlíčkův Brod)
Jakub Naar (Mountfield HK)
Jan Holemý
Jan Sedláček (oba HC Kometa Brno)
Vít Kaštánek (HC Dynamo Pardubice)

Útočníci

Dan Handl
Dominik Luža (oba PSG Zlín)
Tomáš Chlubna (HC Dukla Jihlava)
Martin Janda (Mountfield HK)
Erik Meluzín (HC Kometa Brno)
Michal Rouha (HC Dynamo Pardubice)
Nico Geidl (HCM Warrior Brno)
Lukáš Adámek (VHK ROBE Vsetín)
Jiří Puczek (SKLH Žďár nad Sázavou)

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu