5. 7. 2011 | Redakce

Amerika, Itálie, hodiny golfu, sjíždění Vltavy, i taková bude letošní dovolená Rebelů

Sobotní charitativní akcí v Tisu, na které si havlíčkobrodští hokejisté zahráli fotbal s domácím týmem, definitivně skončila suchá příprava HC Rebel na novou prvoligovou sezonu. Od neděle už si úplně všichni užívají zaslouženou dovolenou. Někteří hráči zamíří do zahraničí, jiní zůstanou doma a další si prý raději přidají ještě trochu tréninkových dávek. Pojďte s námi probrat pár prázdninových cest...

1. SUCHAN – VLTAVA
Co Rebel, to absolutně jiná představa o tom, jak strávit dny volna. Nebo přesněji řečeno kam vyrazit a jakou náplň dovolené zvolit. Například brankář havlíčkobrodského týmu Jaroslav Suchan nedávno přiznal, že se letos chystá sjet Vltavu na raftech. „Bude to parádní relax, už se moc těším. Naposledy jsem byl takhle na řece před x lety ještě na gymnáziu,“ prozradil jednatřicetiletý gólman.

2. KNOTEK – ITÁLIE
Vodu si bude o dovolené užívat také útočník Jan Knotek, i když na rozdíl od svého spoluhráče to bude voda slaná. „Pojedu k moři do Itálie,“ hlásil s úsměvem třiadvacetiletý forvard. A také na něm bylo patrné, jak moc se na následující dny těší. Akce to prý bude výhradně mužská! „Jasně, bez bab. Jedeme jenom s klukama z Prahy, se kterýma jsem hrával kdysi na Kobře,“ přesvědčoval.

3. NOVÁK – AMERIKA
Zřejmě nejdelší cestu za odpočinkem z celého prvoligového brodského A-týmu letos v létě absolvuje hlavní trenér Rebelů Petr Novák. Ten se totiž chystá se synem až za moře. „Je to tak, vezmu kluka a letíme do Ameriky,“ svěřil se svými plány na léto kouč. Česko, Vysočinu a Havlíčkův Brod prý opustí na celých čtrnáct dnů.

4. NĚMEC – GOLF
Naopak ani paty nevytáhne z českého domova elitní útočník HC Rebel Vojtěch Němec. „Já nikam nepojedu, zůstanu v Čechách,“ potvrdil informaci jeden z nejproduktivnějších hráčů uplynulého prvoligového ročníku. „Začal jsem hrát golf, strašně mě to chytlo, takže se budu věnovat jemu. No a taky asi nějaké práci, abych úplně nezakrněl,“ smál se.

5. HOLEC – TRÉNINK
Ještě letos na jaře oblékali dres brodského týmu i Miroslav Holec a Lukáš Endál. První jmenovaný ovšem stráví nacházející sezonu v extraligové Kometě Brno a druhý v pražské Slavii. A také oni před sebou mají pár dnů volno. I když... „My jsme s manželkou na dovolenou původně chtěli, ale nakonec zůstaneme doma a vynahradíme si to až po sezoně. Teď chci ještě sám hodně trénovat,“ přiznal Holec.

6. ENDÁL – TRÉNINK
A pouze drobný odpočinek si prý dopřeje i jeho dnes už bývalý spoluhráč. „Já jedu s rodinou pryč jen na čtyři dny. Pak mě čeká možná větší dřina než v letní přípravě. Potřebuju být totiž na novou sezonu dobře nachystaný,“ usmíval se sympatický forvard Slavie Praha Lukáš Endál.

Dovolená havlíčkobrodských hokejistů potrvá až do soboty 23. července. O den později už se budou znovu hlásit trenérům v Kotlině. A tentokrát i s bruslemi.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu