1. 7. 2011 | Redakce

Závěrečné testy ukázaly výrazné zlepšení, jsme spokojeni, hlásí Novák

Havlíčkobrodští hokejisté ve čtvrtek zakončili úvodní část přípravy na novou prvoligovou sezonu. Nyní je čeká výrazně příjemnější úsek léta – zasloužená dovolená! Volno potrvá tři týdny, poté Rebelové obují brusle a vyjedou na ledovou plochu. „Sejdeme se v neděli 24. července, kluci nafasují veškeré věci a začneme zase naplno,“ prozradil hlavní kouč brodského A-týmu Petr Novák.

Svým svěřencům přidal k tradičnímu přání, aby se jim dovolená líbila, také několik rad ohledně udržování fyzické kondice. „I když to nebylo ani moc potřeba, oni dobře vědí, že nemůžou jen tak zahodit to, co teď nabrali. A navíc těm, kteří jsou v Brodě už delší dobu, je jasné, že si pak důkladně ověřím, jak poslouchali moje pokyny,“ usmíval se trenér.

Během uplynulých dvou měsíců prý nemusel řešit žádnou vážnější situaci. „Na rozdíl od loňska, kdy se nám dlouhodobě zranili Vojta Němec a Láďa Rytnauer, se to letos naštěstí obešlo bez podobných nepříjemností,“ oddechl si Novák. „Samozřejmě, že nějaká natažená třísla a pár dalších drobností se objevilo, ale to je součást každé přípravy,“ dodal.

Spokojený ale nebyl jen se zdravotním stavem hráčů, pochvaloval si také jejich tréninkovou píli. „Všichni k tomu přistoupili opravdu zodpovědně, závěrečné testy nám vyšly výborně. Je na nich vidět výrazné zlepšení výkonnosti,“ nešetřil kouč chválou na adresu svých svěřenců. „Do karet nám navíc, až na pár dnů, hrálo taky počasí. Takže celkově hodnotíme přípravu jako hodně povedenou,“ svěřil se.

Fyzicky nejlépe jsou na tom podle něj Aleš Sova a Václav Meidl. „Oba si vedli velmi dobře,“ uznale pokyvoval hlavou Novák, který v minulých týdnech přivítal do mužstva hned několik nových svěřenců - jako například Petra Polodnu či Milana Kostourka. „Vesměs jsou to zkušení kluci, kteří mají už něco odehráno, takže doplnění kádru je z našeho pohledu zatím pozitivní. Zase na druhou stranu, ze suché přípravy toho nejde moc poznat,“ dodal.

Ještě předtím, než se všichni Rebelové rozprchnou na dovolenou, absolvují někteří z nich další setkání s příznivci klubu. V sobotu 2. července se v Tisu uskuteční charitativní fotbalová akce, na kterou dorazí také řada bývalých hráčů brodského týmu. „Těšíme se. Myslím, že to bude příjemné zpestření. Doufám, že přijde hodně lidí a že se budou dobře bavit,“ zval fanoušky na sobotní odpoledne Novák.

Výběr HC Rebel změří ve fotbalovém utkání síly s domácím TJ Tis. Více informací o víkendové akci najdete ZDE.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu