19. 2. 2011 | Eva Streichsbierová

Starší dorostenci vybrakovali Zlín, domů si vezli všechny body

Starší dorostenci Havlíčkova Brodu sice v pátek ve Zlíně špatně začali, ale nakonec domu vezli všechny tři body. Po první třetině prohrávali dvougólovým rozdílem, po druhé už byl stav nerozhodný a ve třetí pro sebe vydřeli výhru 4:3. Dnes se svěřenci trenéra Milana Chalupy představí na jihu Čech v Českých Budějovicích.

Domácí postavili do zápasu nejsilnější možnou sestavu a úvodních dvacet minut naprosto ovládli. „V podstatě nás nepustili ze třetiny,“ přiznal hlavní kouč mladých havlíčkobrodských Rebelů. „Měli v sestavě celkem šest devadesát trojek a od začátku na nás vlítli,“ dodal.

A svoji herní převahu dokázali zlínští mladíci přetavit hned ve dva góly. „Ale mohlo jich být klidně ještě mnohem víc,“ věděl Chalupa. Od druhé části však jeho mužstvo zvedlo hlavu a vrátilo se zpátky do zápasu. Po čtyřiceti minutách už svítil na ukazateli skóre nerozhodný stav 3:3. „Začalo nám to tam padat,“ pochvaloval si trenér.

Nakonec to tam Rebelům spadlo ve třetí třetině ještě jednou a byl to dokonce vítězný gól. „Jeli jsme dva na jednoho, přičemž střelec naznačil přihrávku, čímž zmátl gólmana, který se přesunul k druhé tyči a on měl před sebou volný prostor. Takticky chytře zvládnuté,“ usmíval se trenér.

Hubené vedení 4:3 už potom hosté z Vysočiny udrželi. Domácím nepomohla k vyrovnání ani minutu a půl trvající power play. „Trochu jsme jim ji rozdrobili tím, že jsme si vzali oddechový čas a dá se říct, že si ani žádnou větší šanci nevytvořili. S výhrou jsme samozřejmě moc spokojeni,“ dodal Chalupa.

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

Ohlasy k utkání

43. kolo, pátek 18.2.2011 od  
Zlín
3:4
(2:0, 1:3, 0:1)
Zlín - Havl. Brod
Extraliga staršího dorostu

Statistiky zápasu

Branky Havlíčkova Brodu: Račanský 2, Němec, Špringl

Sestavy

Zlín

Havl. Brod

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu