31. 1. 2011 | Eva Streichsbierová

Přestupní termín končí, kádr Rebelů už se rozšiřovat nebude

V noci z pondělka na úterý končí v hokejových soutěžích přestupní termín pro letošní sezonu. Některé mančafty ještě na poslední chvíli shánějí hráče, kteří by jim měli pomoci v play-off, případně v bojích o udržení. Havlíčkobrodští Rebelové ale dohrají ročník 2010/2011 se stávajícím kádrem. „Je to tak, žádné nové jméno už se u nás neobjeví,“ potvrzuje informaci generální manažer klubu Augustin Žák.

Rebelové mají už teď jistotu, že bitvu o postup do čtvrtfinále zahájí v předkole play-off na vlastním ledě. Jen zatím neznají jméno soupeře ani pozici, ze které do vyřazovací části půjdou. „Chtěli bychom se posunout minimálně na šesté místo. A věříme, že se nám to povede,“ hlásí hlavní trenér Rebelů Petr Novák.

Do konce dlouhodobé části zbývá odehrát závěrečná tři kola, přičemž havlíčkobrodští hokejisté se dvakrát představí domácímu publiku. Nejprve ve středu v souboji s Berounem a poté v sobotu, kdy v Kotlině přivítají Znojmo. V pondělí pak vyrazí do Chomutova. „Já si hlavně přeju, abychom se dali do začátku play-off zdravotně dohromady,“ prozrazuje kouč.

V poslední době se totiž marodka Rebelů zase povážlivě plní. Aktuálně nemůžou trenéři počítat s Ladislavem Rytnauerem, Vojtěchem Němcem, Martinem Ondráčkem a Alešem Jelínkem. Na druhou stranu se po dlouhé době vrátil útočník Roman Vondráček. A v sobotu v Olomouci se objevil v sestavě žďárský forvard Petr Štěpánek. „Je u nás na střídavý start, zkoušíme ho,“ vysvětluje Žák.

Každopádně je to prý určitě úplně poslední nové jméno v rámci letošní sezony. „Věříme klukům, kteří tady jsou. Navíc pár střídavých startů máme pro případ nutnosti dohodnutých se Slavií,“ říká šéf brodského klubu. Opačným směrem naopak zamířil už před nějakou dobou Miroslav Třetina. Bude Rebelům k dispozici pro play-off i on? „V tuhle chvíli je zatím předčasné o tom mluvit,“ uzavírá téma příchodů Žák.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu