7. 8. 2015 | Klub

O místo v A-týmu bojuje 29 hráčů. Kteří to jsou?

Zdravím všechny příznivce BK Havlíčkův Brod. Úvodem mi dovolte Vás v krátkosti seznámit s malou novinkou. Na přání mnoha příznivců brodského hokeje jsem se rozhodl otevřít diskusní fórum na oficiálním facebooku klubu. Budeme se zde snažit reagovat na Vaše dotazy, ovšem pod podmínkou, že budou slušnou formou a vždy podepsané celým jménem. Tolik úvodem. (Foto: havlickobrodsky.denik.cz)

Nyní bych se pokusil napravit nedostatek informací o soupisce. V průběhu června a července jsme oslovili všechny naše hráče a nabídli jim přípravný kemp pro II. ligu. Někteří kluci jako Pavlík, Jelínek, Novotný, Němec, Opršal, Kubát či Bradáč této nabídky z pracovních nebo jiných důvodů nevyužili a do kempu nenaskočili. Ze sousedního Pelhřimova jsme usilovali i o Plachého, Adama a Kadlece. První dva zůstali v Pelhřimově, Kadlec zkouší štěstí v Technice Brno.

Příprava pod vedením Aleše Tottera začala 27. 7. Začalo se čtyřdenním drilem v tělocvičně pod dozorem Roberta Mrkvičky a 31. 8. vyjeli kluci prvně na led. Přípravný kemp bude vrcholit úterním zápasem (18.00 v Třebíči proti Moravským Budějovicím) a v sobotu zápasem doma s Pískem (17.00). Poté by mělo dojít k zúžení kádru. V současné době jsou v přípravě tito hráči: Miroslav Třetina, Miroslav Duben, David Kozlík, Petr Kuchta, Tomáš Chlubna, Pavel Blažek, David Vala, Tomáš Mečiar, Simon Beran, Jakub Kořínek, Jakub Doležal, Marek Havel, Martin Kříž, Vít Křesťan, Lukáš Brebera, Tomáš Ludvík, Jan Lobo, Václav Pecen, Martin Hynek, Vojtěch Varga, Vladimír Szilva, Ondřej Hlídek, Dušan Mendl, Patrik Přidal, Kondratev, Vlasov a trio brankářů Jiří Zvolánek, Lukáš Dusík a Michal Panec.

David Kozlík, předseda BK

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu