18. 8. 2014 | Luboš Vácha

Začíná Regionální pohár, již v úterý čeká Rebely první derby Vysočiny v Jihlavě!

Čtyři prvoligové týmy, HC Rebel Havlíčkův Brod, HC Dukla Jihlava, SK Horácká Slavia Třebíč a ČEZ Motor České Budějovice, se před zahájením soutěžního ročníku mezi sebou znovu utkají o putovní Regionální pohár. Půjde už o pátý ročník tohoto turnaje a fanoušci se i v rámci přípravných zápasů mohou těšit na zajímavá derby. První z nich je na programu už v úterý 19. srpna, kdy se Rebelové od 17:30 představí na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě. Vstupné činí 40 Kč.

Navýší Horácká Slavia pomyslný zlatý hattrick?

Vítězové minulých ročníků
2010 - Hockey Club Tábor
2011 - SK Horácká Slavia Třebíč
2012 - SK Horácká Slavia Třebíč
2013 - SK Horácká Slavia Třebíč

Všichni si jistě pamatují na předchozí ročníky tohoto turnaje. Největší radost měli během posledních tří let hráči a fanoušci Třebíče, kteří se po třech prvenstvích v řadě mohli pyšnit ziskem trofeje. Ředitel turnaje Antonín Micka pro letošek představil úplně nový pohár a o tom, kdo se stane jeho dalším majitelem, rozhodnou samozřejmě výsledky zápasů. Týmy z Vysočiny nově doplnil atraktivní soupeř v podobě českobudějovického Motoru, jehož skvělí fanoušci určitě přispějí ke skvělé atmosféře.

Rebelové se představí šestkrát, na úvod dvakrát venku

Regionální pohár se bude hrát dvoukolově každý s každým a systémem doma – venku. Havlíčkobrodskou partu tak čeká celkem šest utkání. První dvě střetnutí čekají Rebely na venkovním ledě. Už v úterý 19. srpna se tým Miroslava Baruse vydá do Jihlavy, kde sehraje vůbec první derby v letošní sezóně (začátek v 17:30). Za dva dny pak Havlíčkobrodští pokračují na jih Čech. Přivítá je nováček ve hře o pohár – ČEZ Motor České Budějovice.

Rozlosování Regionálního poháru 2014

1. kolo, úterý 19. srpna 2014 (17:30):
HC Dukla Jihlava - HC Rebel Havlíčkův Brod

2. kolo, čtvrtek 21. srpna 2014 (17:30):
ČEZ Motor České Budějovice - HC Rebel Havlíčkův Brod

3. kolo, úterý 26. srpna 2014:
HC Rebel Havlíčkův Brod - SK Horácká Slavia Třebíč

4. kolo, čtvrtek 28. srpna 2014:
HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Dukla Jihlava

5. kolo, úterý 2. září 2014:
HC Rebel Havlíčkův Brod - ČEZ Motor České Budějovice

6. kolo, čtvrtek 4. září 2014:
SK Horácká Slavia Třebíč - HC Rebel Havlíčkův Brod

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu