29. 1. 2014 | Richard Wagner

Jakub Šulc: Jedna třetina na výhru zkrátka nestačí

Havlíčkův Brod - Do Kotliny spolu s Litoměřicemi přijeli i dva bývalí Rebelové. Jedním z nich byl Jakub Šulc, obětavý a šikovný obránce se vrátil do míst, kde odehrál čtyři kompletní prvoligové sezony. V roce 2008-09 dokonce vyhrál kanadské bodování mezi havlíčkobrodskými beky a o sezonu později získal v žebříčku zadáků pomyslné stříbro. Dnes ale jen přihlížel tomu, jak jeho bývalý celek ničí jeho současného zaměstnavatele.

TOP foto: Michaela Luňáčková

Jak byste zhodnotil dnešní zápas, prohráli jste zde 1:3…
My jsme hráli to, co jsme chtěli a co by stálo za řeč, až třetí třetinu. V ní jsme dali gól, ale oni hráli tři třetiny a góly dali tři. Jedna třetina na výhru zkrátka nestačí.

Nad Havlíčkovým Brodem jste třikrát zvítězili. Vycházeli jste z těchto utkání také dnes?
My jsme z těch minulých zápasů nevycházeli. Oni měli jinou sestavu a my také, takže jsme z těch zápasů nevycházeli, ale jeli jsme sem s tím, že si věříme a asi jsme si věřili až moc.

Podle tabulky to před tímto zápasem vypadalo, že Rebelové se se Stadionem střetnou také v play-off. Brali jste tento zápas jako takový „trénink“ na vyřazovací boje?
Pod námi jsou týmy již o bod dva, takže tam není nic jistého. Do konce chybí ještě sedm zápasů, kde se může stát ještě spousta věcí, takže jsme to takto nebrali.

Vy jste zde v havlíčkobrodském dresu odehrál nějakou tu sezonu… Proběhlo dnes třeba nějaké škádlení?
Vůbec ne, protože z těch let, co jsem zde hrál, tu jsou snad jen Lukáš Endál a Petr Opršal, takže vůbec nic.

Dnešním zápasem jste protáhli svou černou sérii. Co musíte zlepšit, na co se zaměřit při trénování?
Prohráli jsme již čtyři zápasy za sebou. S Budějovicemi to nebyl špatný zápas, s Mladou Boleslaví také ne. Akorát v Olomouci jsme dostali „kanára“. Teď nás čeká doma důležitý zápas s Třebíčí, takže musíme něco vymyslet a nějak se kousnout a začít zase vyhrávat.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu