27. 6. 2013 | Ladislav Vácha

Do Třemošné se sjedou brankáři mládežnických reprezentací, chybět nemá ani Daniel Dolejš

V hokejových týmech v současné době probíhá příprava na nový soutěžní ročník, jehož začátek se už pomalými krůčky blíží. Neoblíbená letní dřina se pochopitelně nevyhnula ani mládežnickým reprezentacím, jejichž členové potí svá trička především v západočeském městě Třemošná, tradiční baště přípravných kempů. Právě zde se uskuteční i soustředění gólmanů národních týmů všech mládežnických kategorií, které doplní i pět brankářek. Pozvánku dostal i Daniel Dolejš, osmnáctiletá opora havlíčkobrodského A-týmu, který se skvělými výkony vypracoval ve stálici reprezentační „dvacítky“.

Desítka trenérů, mezi nimiž nechybí ani Martin Prusek, nominovala na soustředění maskované muže všech pěti mládežnických kategorií, od „šestnáctky“ až po „dvacítku“. Mezi pětadvaceti vyvolenými nechybí vedle Daniela Dolejše ani Vítek Vaněček, sedmnáctiletý brankář národního týmu do 18-ti let, který ještě v minulém soutěžním ročníku patřil ke klíčovým hráčům staršího dorostu Rebelů. Výkony talentovaného mladíka nezůstaly bez povšimnutí, v příští sezoně by už měl hájit brankoviště Liberce.

Na soustředění se budou připravovat i zástupkyně něžného pohlaví, protože trenéři pozvali i pět brankářek. Figuruje mezi nimi i Kateřina Bečevová, která si z nedávného hokejbalového mistrovství světa v kanadském St. John’s přivezla nejen bronzovou medaili, ale také ocenění pro nejlepší gólmanku turnaje. Své zastoupení má z pohledu klubů i Vysočina, protože z oddílu HC Ledeč nad Sázavou pojede na kemp Martina Sobotková.

A ptáte se, jaký program početný gólmanský kolektiv čeká? V Třemošné se sejde už v neděli 14. července večer, kdy se ubytuje v místním hotelu. Příprava bude probíhat nejen na ledové ploše, ale také v tělocvičně. Nedílnou součástí bude také teoretická část, která přijde na řadu každý den v odpoledních hodinách. Zpět ke svým domovům se hráči a hráčky rozjedou v pátek 19. července okolo třinácté hodiny.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu