17. 11. 2017 | Štěpán Ondráček, Dominik Adam

Starší dorost prohrál vysoko s Pardubicemi. Jedinou branku dal Dudycha

HAVLÍČKŮV BROD - Starší dorostenci chtěli navázat na bodovou šňůru, jenže narazili. Tým okolo kapitána Marka Tecla se postavil proti Pardubicím a zápas nabídl deset branek. Hned od začátku utkání dirigovali tempo hosté, jenž vedli v jednu chvíli 6:0. Čestný zásah za Bruslaře zaznamenal obránce Štěpán Dudycha, jenž zmírnil vysokou porážku.

Utkání třetích Pardubic s pátými Bruslaři začali lépe hráči Dynama, kteří se v první minutě ujali vedení. Obránce Dominik Dubovčí nastřelil do levého rohu kotouč, který se odrazil na hůl Dominika Cháry, jenž propálil Arbelovského mezi betony. Hosté byli aktivní a dál zatápěli obraně domácích, ale ta byla pozorná. Východočeši dál dobývali svatyni Bruslařů, a ta povolila podruhé. Chybnou rozehrávku zachytil Dominik Chára, který našel najetého Filipa Koffera, a ten se střelou k pravé tyči nemýlil. Hosté hráli ve velké pohodě, kterou potvrdili třetí brankou. Dynamo přečíslilo obranu domácích a parádní souhru s Filipem Kofferem skvěle zakončil Dominik Chára, který prostřelil bezmocného Arbelevského. Domácí gólman poté přenechal své místo Martinu Nedvědovi a s jeho příchodem mladí Bruslaři ožili. Střela Tecla skončila na vyrážečce Tomáše Vlka, který s ní neměl problém.

Ve druhé třetině byl aktivní domácí tým, který si vytvořil nebezpečné šance, avšak branka jim nebyla souzena. Snaha Bruslařů skončila při vyloučení jednoho z nich a Pardubice hrály opět prim. Jan Oliva chtěl přihrávat před branku, ale jeho nahrávka byla zablokována, jenže puk si nejrychleji našel Filip Koffer, který propálil bezmocného Nedvěda. Dynamo přidalo další branku v rychlém sledu, když Petr Antoníček vybojoval touš v rohu kluziště a našel před brankou osamoceného Víta Rozlílka, jenž zakončil k druhé tyči! Domácí komando hrálo početní hru, ve které měl největší šanci Pavel Vaňous. Bohužel, ten nedokázal z těsné blízkosti pokořit Vlka. Minutu před koncem druhé periody se o slovo přihlásili opět hosté, neboť využili početní výhodu. Jan Oliva střílel od modré čáry, ale jeho ránu tečoval mimo dosah Nedvěda Martin Kostka.

V poslední části se hrál rychlý hokej, který nabídl zajímavé situace. Nejprve se prosadili hosté z Pardubic. Vít Rozlílek poslal krásnou přihrávku na Ondřeje Tobiáše, který střelou k pravé tyči pokořil Arbelovského, který neměl čisté svědomí. Odpovědět mohli domácí, ale Lukáš Pokorný svým projektilem našel připraveného Vlka. Ovšem za pár okamžiků se Bruslaři dočkali. Adam Dvořák nabil na modrou Štěpánu Dudychovi, který propálil hráz těl před sebou. Ačkoli bojovníci z Kotliny hráli bojovně, tak hosté udeřili dvakrát během jedné minuty. Jan Oliva vystřelil od modré a těsně před Arbelovským tečoval touš Vít Rozlílek. Dynamo poté ujelo do přečíslení dvou na jednoho a dokázalo toho využít. Matěj Poul našel Michala Rouhu, který měl lehkou situaci a uklidil kotouč do poloprázdné branky. V závěru utkání, které bylo dávno rozhodnuté, se strhlo několik potyček, za které rozhodčí rozdávali vysoké tresty.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Jakub Adam 0 0 0 -3 0
Richard Cachnín ml. 0 1 1 -1 0
Pavel Dudek 0 0 0 -2 0
Štěpán Dudycha 1 0 1 -1 29
Adam Dvořák 0 1 1 -1 4
Viktor Horák 0 0 0 -4 4
Jiří Hromádka 0 0 0 -1 0
Tomáš Kohout 0 0 0 -3 0
Jakub Košťál 0 0 0 0 0
Matěj Krejčí 0 0 0 -2 0
Tomáš Kulhánek 0 0 0 -3 2
Jakub Petržilka 0 0 0 -3 0
Lukáš Pokorný 0 0 0 -3 2
Adam Rybáček 0 0 0 -2 0
Marek Tecl 0 0 0 -1 4
Stanislav Vaněk 0 0 0 -4 0
Pavel Vaňous 0 0 0 -1 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Dominik Arbelovský 32 0 5 17 0 0
Martin Nedvěd 28 0 4 10 0 0

Ohlasy k utkání

19.. kolo, pátek 17.11.2017 od 14:30
Zimní stadion Kotlina
1:9
(0:3, 0:3, 1:3)
Havl. Brod - Pardubice
Extraliga staršího dorostu

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 49. Dudycha (Dvořák, Cachnín) – 1. Chára (Dubovčí, Šír), 12. Koffer (Chára, Dubovčí), 15. Chára (Koffer, Jelínek), 28. Koffer (Oliva), 29. Rozlílek (Antoníček, Zeman), 40. Kostka (Oliva), 43. Tobiáš (Rozlílek, Jelínek), 52. Rozlílek (Oliva, Kostka), 53. Rouha (Poul, Rozlílek). Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Erik Berger, Radim Charvát. Vyloučení: 10:7, navíc Dudycha (HBR) 5 + OK [HRUB], Blažej (PCE) 5 + OK [KOL], Jelínek (PCE) 5 + OK [HRUB]. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 55. Střely na branku: 21:36 (5:13, 8:11, 8:12). Průběh utkání: 0:7, 1:7, 1:9.

Sestavy

Havl. Brod

Arbelovský (15. – 40. Nedvěd) – Dvořák, Dudycha, Horák, Krejčí, Adam, Vaněk – Kulhánek, Tecl "C", Cachnín "A" – Petržilka, Kohout, Hromádka – Dudek, Pokorný, Vaňous – Rybáček, Košťál

Pardubice

Vlk (Růžička) – Dubovčí, Oliva "C", Leder, Pejzl, Nedelka, Secký, Jelínek, Blažej – Šír, Poul, Zeman, Rozlílek, Antoníček, Koffer "A", Kostka, Chára "A", Rohlík, Tobiáš, Bucek, Rouha

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu