22. 9. 2011 | Richard Wagner

Juniorům začíná sezona, v Kotlině se představí starší dorost a žáci

Blíží se opět víkend, který bude jako tradičně plný hokeje. Tento víkend nás opět čeká několik zajímavých zápasů naší mládeže. Svoji herní premiéru si odbudou junioři, kteří se budou snažit po roce vrátit zpět mezi elitu, a tak bude zajímavé sledovat, jak se jim bude dařit. A nebudou to jen junioři, kdo se představí na domácím kluzišti v Kotlině...

Junioři

HC Kobra Praha - HC Rebel

HC Rebel - Mělník

Junioři se po celkem vydařené přípravě představí v ostrém ligovém utkání. V pátek 23. 9. 2011 začínají svůj boj o návrat zpět do extraligy na horké pražské půdě a v neděli se poprvé představí domácímu publiku v Kotlině, kde vyzvou Mělník.

Domácí utkání začíná v neděli 25. 9. 2011 ve 12:00

Starší dorost

HC Bílí Tygři Liberec - HC Rebel

HC Rebel - HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Starší dorost se v pátek pokusí vybojovat první vítězství v sezoně na půdě Liberce, který má zatím vyrovnanou bilanci výher a proher. Bílí Tygři totiž prohráli s Pardubicemi a s Českými Budějovicemi, ale porazili Letňany a Písek. Co je však zajímavé, je to, že Liberec zatím prohrál obě utkání v domácím prostředí a body vozí jen ze soupeřových kluzišť.

V sobotu pak vyzve doma Pardubice, jednoho z přemožitelů Liberce. Také bilance Východočechů je vyrovnaná, jelikož kromě Bílých Tygrů porazili ještě Letňany, ale prohráli v Českých Budějovicích a doma s Mladou Boleslaví.

Utkání s Pardubicemi začíná v sobotu 24. 9. 2011 v 16:00.

Mladší dorost

BK Mladá Boleslav - HC Rebel

Taktéž mladší dorostenci by si rádi připsali na své konto po porážce s Jihlavou tříbodové vítězství. Do cesty se jim postaví Mladá Boleslav, která ještě letos nepoznala chuť vítězství, ale pouze sbírá porážky. Hned v úvodním kole prohrála 0:5 s Českými Budějovicemi a v minulém kole podlehla vysoko 1:8 venku Hradci Králové.

Utkání začíná v neděli 25. 9. 2011 v Mladé Boleslavi.

6. a 8. třídy

HC Rebel - HC ZUBR Přerov

Šesťáci a osmáci vyzvou přerovské Zubry, soupeře z hlubokých moravských hvozdů. Osmáci budou chtít vylepšit remízu 1:1 s Hodonínem. A šestky budou chtít navázat na vysoké vítězství 9:2 nad hodonínským G-montem.

První zápas začíná v sobotu 24. 9. 2011 v 11:00 a druhý zápas vy měl začít přibližně ve 13:00

5. a 7. třídy

HC Rebel - HC Dukla

V Kotlině se představí opět Dukla z Jihlavy, ale tentokrát v mladší kategorii.

První zápas začíná ve 14:30 a druhé střetnutí vypukne zhruba v 16:15.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu