23. 8. 2011 | Redakce

Naše redakce se poprvé zúčastnila srazu a v nabité konkurenci překvapivě zabodovala

Uplynulý víkend se nesl pro barvy havlíčkobrodských Rebelů ve znamení atraktivních akcí. Zatímco členové klubového fanklubu Rebel Hearts závodili na dračích lodích, naše redakce se zúčastnila celorepublikového srazu firmy eSports, která se realizuje v tvorbě a správě sportovních webů nebo například provozování serveru onlajny.cz. Celá akce se konala v severních Čechách nedaleko města Lovosice a těšila se hojné účasti. Kromě navázání nových kontaktů a utužení kolektivu se dostalo ke slovu také udílení cen za odvedenou práci v minulé sezoně. Jako nováčci jsme se překvapivě neztratili a dosáhli několika obrovských úspěchů.

Počasí srazu redaktorů v útulném kempu uprostřed Českého středohoří přálo, což v probíhajícím létě rozhodně není častým jevem. Co se týče účasti, sportovních "pisálků" se sjelo ze všech možných koutů republiky opravdu hodně. Organizátoři pro ně připravili velmi zajímavý program, jemuž vévodily v sobotu fotbalový turnaj a vyhlašování cen s názvem Zlatý Gregor. Naše redakce vyrazila z Havlíčkova Brodu s početnou výpravou a po dlouhé cestě si odbyla na srazu svou premiéru. Přívitala nás velmi přátelská atmosféra, jež nám usnadnila aklimatizaci v novém prostředí a společnosti. Brzy jsme zjistili, že eSports sdružuje pod svá křídla různé lidi snad všech věkových kategorií, kteří tvoří jakousi velkou rodinu. Nejpestřejším dnem byla jednoznačně sobota, jež po snídani a krátké schůzce začala turnajem ve fotbale. Tým naší redakce ještě doplnili kolegové z partnerské Komety Brno a Ústí nad Labem, ale na lepší než 8., tedy poslední, příčku to nestačilo. To jsme ještě vůbec netušili, že si vše plně vynahradíme na večerním udělování ocenění...

Třešničkou na dortu celého srazu se stalo vyhlašování "Zlatých Gregorů," kteří ocenili práci redaktorů za sezonu 2010 - 2011. Cen bylo opravdu hodně, a hned v první kategorii jsme slavili obrovský úspěch. Jako "Objev (nováček) roku" byl na 1. místě vyhlášen Ladislav Vácha, který se navíc dostal do redakční nominace na LG Hockey Games, švédský turnaj v rámci Euro Hockey Tour. Vzápětí už se objevila na pódiu celá naše redakce, jež obsadila 2. místo v kategorii "Skokan roku" (redakce, která udělala největší pokrok). Z našeho pohledu velkou senzaci podtrhla nominace našeho tandemu Pavel Buňat - Richard Wagner mezi náhradníky (celkem 3) pro velké akce. Pokud by tak někdo nemohl odcestovat například do Švédska na LG Hockey Games, jeho místo by zaujal právě jeden z náhradníků.

Akci jsme si všichni maximálně užili a nemůžeme se už dočkat příštího, jubilejního 10. ročníku. Vedle krásných cen jsme si domů odvezli nejen spoustu nezapomenutelných zážitků, ale získali také nové známosti a skvělé přátele. Zisk prestižních ocenění je pro nás další obrovskou motivací do nadcházející sezony, v níž se vám, čtenářům našeho webu, budeme znovu snažit ze všech sil přinášet co nejlepší zpravodajství. Moc vám děkujeme za vaši přízeň a podporu!

Redakce hcrebel.cz se účastnila srazu v této sestavě:

Ladislav Vácha, Pavel Buňat, Richard Wagner, Adam Karas a Michal Milfeit (chyběli: Eva Streichsbierová a Jiří Bárta)

Zlatý Gregor 2011

Nováček roku:


1. Ladislav Vácha (HC Rebel Havlíčkův Brod)
2. Miroslav Fantal (HC Olomouc)
3. David Bohata (BK Mladá Boleslav)
4. Zdeněk Kamínek ml. (HC Slovan Ústečtí Lvi)
5. Jan Salajka (HC Energie Karlovy Vary)

Skokan roku:

1. Salith Šumperk
2. HC Rebel Havl. Brod
3. HC Zubr Přerov

Přehled všech oceněných najdete ZDE

Kompletní fotogalerii naleznete ZDE

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu