13. 2. 2018 | Dominik Adam

Neskutečná kanonáda! Béčko zostudilo Poličku, dalo jí 17 gólů!

POLIČKA - Bruslaři vyjeli na led Poličky, se kterou chtěli opět vyhrát. A to se jim podařilo! V první třetině zaznamenali Broďáci šest branek. Ve druhé periodě dali o jednu méně a ve třetí dvacetiminutovce jich dali opět šest. Na vysoké výhře se čtyřmi brankami podílel Tomáš Cejpek. Hattrick zaznamenali Jan Jelínek a Jiří Přibyl. Dva góly dali Lukáš Beran společně s Jakubem Abbrentem a Václavem Piskačem. Jednu branku dal Dominik Suchý.

Do první třetiny vlétli lépe hosté. Ve třetí minutě šli do vedení. Martin Polák přihrál zpoza branky na Dominika Suchého, který bez přípravy prostřelil Vašátka mezi betony. O minutu později domácí hráči vyrovnali. Filip Šejda vypálil, touš se odrazil od mantinelu a u pravé tyče stál Michal Lidmila, který doklepl puk do sítě. Následně přišla kanonáda Bruslařů. Nejprve se trefil Tomáš Cejpek, jenž dostal nabito na levý kruh od Daniela Homoly. Na bruslařského kapitána navázal Jiří Přibyl, který našel odražený touš, jejž doklepl k tyčce. Za pět minut se opět trefili hosté. Tomáš Cejpek byl v přečíslení dva na jednoho s Danielem Homolou, vyměňovali si puk až před brankáře. Nakonec se toho ujal Cejpek, který pod víko propálil Vašátka. Zanedlouho Jiří Přibyl našel rozjetého Lukáše Berana, ten na nic nečekal a hned poslal puk nad brankářovo rameno. Za necelou minutu si Jan Jelínek vybojoval puk za soupeřovou brankou, kolem které se obtočil a překonal tak přesouvajícího se brankáře. O minutku později Michal Zobač nahrál na modrou na Jaroslava Štěrbu, který golfem překonal o masku brankáře Adama.

Do druhé periody vkročili Bruslaři se čtyřbrankovým vedením, které v této periodě zvýšili. Martin Polák našel před brankou Jakuba Abbrenta, který si ještě bekhendovou kličkou položil gólmana a zavěsil. Na něj navázal Tomáš Cejpek, který tak vsítil první hattrick v tomto utkání. Domácí kapitán si sjel na modrou čáru, kam dostal přihrávku. Jel až před brankáře, kterého šikovně mezi betony překonal. Po Cejpkovi se trefil Václav Piskač, kterému šikovně do odkryté klece přihrál Lukáš Beran. Pro hostujícího útočníka to už bylo lehké se trefit. Zanedlouho se opět trefili Bruslaři. Lukáš Křížek našel přesným pasem Jana Jelínka, který využil své šikovné ruce na vymíchání Vašátka. Domácí se za tři minuty také trefili. Tomáš Jindra se nejrychleji zorientoval v před brankovém prostoru a překonal tak Adama k pravé tyči. Hosté se dvě minuty před koncem ještě trefili. Jan Jelínek přihrál zpoza branky na Daniela Homolu, jenž pod víko propálil brankáře. Pár vteřin před sirénou se mohli radovat domácí. Tomáš Jindra propálil od modré vše, co mu stálo v cestě, a na tento rychle letící puk nestihl brankář zareagovat.

Do poslední části hry opět vlétli lépe hráči z Kotliny. Tomáš Cejpek vyslal do útoku Jana Jelínka, který překonal brankáře střelou ke vzdálenější tyči. Na Jelínka navázal Jakub Abbrent, který dostal krásně nabito a z vrcholku kruhu překonal Vašátka. Naposledy v tomto utkání se trefil soubor z Poličky. Konkrétně Filip Švejda, jenž v samostatném úniku propálil brankáře o tyč. Poté už se opět rozjela havlíčkobrodská hitparáda. Václav Piskač přihrál na Jiřího Přibyla, pro kterého nebyl problém překonat ležícího Vašátka. V jedné a té samé minutě zaznamenal čtvrtou branku Tomáš Cejpek, který si poradil s domácí obranou a neměl problém ani s brankářem. Za malou chvíli jsme mohli vidět další hattrick. Tentokrát v podání Jiřího Přibyla, který si položil brankáře a mírným padáčkem ho překonal. Krásná akce na závěr. Jiří Přibyl společně s Lukášem Beranem byli v přečíslení dva na brankáře. První jmenovaný si krásně pohrál s domácí obranou. Puk přihrál na Berana, po které vyskočil rybičku brankář. Beran se však nezalekl, puk si stáhl a po zemi zasunul puk do branky.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Jakub Abbrent 2 0 2 1 0
Marek Bancíř 0 0 0 4 2
Lukáš Beran 2 3 5 3 0
Tomáš Cejpek 4 2 6 5 0
Daniel Homola 1 2 3 4 0
Jan Jelínek 3 3 6 5 2
Lukáš Křížek 0 2 2 3 0
Václav Piskač 1 3 4 3 0
Martin Polák 0 2 2 2 0
Jiří Přibyl 3 2 5 3 0
Michal Přibyl 0 2 2 1 0
Jakub Rubner 0 0 0 2 0
Michal Semrád 0 0 0 2 0
Dominik Suchý 1 1 2 9 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Jiří Adam 60 0 5 28 0 0

Ohlasy k utkání

přát.. kolo, neděle 11.2.2018 od 17:00
Polička
5:17
(2:6, 2:5, 1:6)
Polička - Havl. Brod
Krajská liga mužů 2017/2018

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 4. Lidmila (Švejda), 17. Štěrba (Zobač, Šedý), 34. Jindra (Boháček), 40. Jindra (Švejda), 53. Švejda (Boháček, Hejtmánek) – 3. Suchý (Polák, M. Přibyl), 4. Cejpek (Homola), 8. J. Přibyl (Piskač, Beran), 13. Cejpek (Homola), 15. Beran (J. Přibyl), 16. Jelínek, 23. Abbrent (Polák, Křížek), 24. Cejpek (Jelínek), 24. Piskač (Beran), 31. Jelínek (Křížek), 38. Homola (Jelínek, Cejpek), 47. Jelínek (Cejpek, Suchý), 48. Abbrent (M. Přibyl), 56. J. Přibyl (Piskač), 56. Cejpek (Jelínek), 58. J. Přibyl (Beran), 60. Beran (J. Přibyl, Piskač). Rozhodčí: Martin Vepřovský - Michal Havel, Jaromír Říha. Vyloučení: 7:2. Využití: 0:3. V oslabení: 0:0. Diváci: 115. Střely na branku: 36:46 (13:15, 8:16, 12:15). Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:6, 2:6, 2:10, 3:10, 3:11, 4:11, 4:13, 5:13, 5:17.

Sestavy

Polička

Vašátko (Kvapil) - Hnát, Štěrba, Hejtmánek, Švanda, Dvořák, Poul, Švejda, Jindra, Zobač, Šedý, Šerejch. Lidmila, Husák, Boháček

Havl. Brod

Adam (Folvarský) - Rubner, Křížek, Semrád, Suchý, Bancíř - Piskač, Jelínek, M. Přibyl, J. Přibyl, Cejpek (C), Abbrent, Polák, Beran, Homola

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu