7. 10. 2016 | Ladislav Vácha

Starší dorost vyzve v důležité bitvě Kolín, mladší jede do Budějovic

Havlíčkobrodská mládež bude mít o víkendu znovu nabitý program. Mladší dorostenci odehrají jeden zápas, ale zato hodně těžký. V sobotu se vydají na led Českých Budějovic B, jimž patří v tabulce 2. příčka. Starší dorostenci v pátek od 18:00 hostí v důležitém zápasu Kolín a v sobotu zajíždí do Liberce. Z výhody domácího prostředí mohou těžit také hráči žákovských kategorií, kteří před svými fanoušky změří síly s Přerovem a Ledčí nad Sázavou. (Foto: Karel Málek, Juniorský hokej)

Mladší dorost

ČEZ Motor České Budějovice B - BK Havlíčkův Brod

6. kolo, sobota 8. října od 12:30

Zatímco do minulých kol nastupovali mladí Bruslaři v roli jednoznačného papírového favorita, v sobotu je čeká o poznání tvrdší oříšek. Vypraví se totiž do jihočeské metropole, kde poměří síly s béčkem Českých Budějovic. Hokejisté zpod Černé věže jsou zatím rovněž stoprocentní a v tabulce jim patří za Havlíčkovým Brodem, který má fantastické skóre 42:3, druhé místo. Svěřenci trenéra Petra Beránka budou chtít na půdě Motoru uspět a přivézt si domů do Kotliny všechny tři body, čímž by se osamostatnili na čele tabulky. V dosavadním průběhu soutěže si vedli parádně, naposledy jejich řádění odnesla v derby Vysočiny Třebíč, jež v Havlíčkově Brodě utrpěla vysokou porážku 0:9.

Tabulka

Mladší dorost dál válí. Naposledy doma v Kotlině rozstřílel v derby Třebíč 9:0.

Starší dorost

BK Havlíčkův Brod - SC Kolín

11. kolo, pátek 7. října od 18:00, on-line přenos

Bílí Tygři Liberec - BK Havlíčkův Brod

12. kolo, sobota 8. října od 12:30, on-line přenos

Starším dorostencům se během minulého víkendu moc nedařilo. V pátek sice splnili povinnost a doma porazili extraligového nováčka z Písku 3:0, ale sami moc dobře věděli, že jejich výkon proti poslednímu týmu tabulky měl k ideálu hodně daleko. A to ještě mohli být rádi, že je držel skvěle chytající brankář Blažek, který v 18. minutě za stavu 1:0 zlikvidoval trestné střílení soupeřova kapitána Patrika Šebesty. O den později se vydali mladí Bruslaři do Českých Budějovic a důležité utkání se jim vůbec nepovedlo. Poprvé v sezoně nedokázali vstřelit ani jeden gól a museli skousnout nepříjemnou porážku 0:4. V pátek večer čeká svěřence trenérů Václava Adama a Jaroslava Bence důležitá domácí bitva s předposledním Kolínem, na jehož ledě soubor z Kotliny vyhrál 5:2. V sobotu od 12:30 nastoupí havlíčkobrodští mladíci v Liberci, kde se pokusí zaskočit místní Bílé Tygry.

Tabulka

Radim Pejchal je univerzál. Nastupuje na beku a proti Písku vstřelil jako útočník gól.
(Foto: Karel Málek, Juniorský hokej)

8. třída

BK Havlíčkův Brod - HC ZUBR Přerov

6. kolo, sobota 8. října od 12:00

7. třída

BK Havlíčkův Brod - HC Ledeč nad Sázavou

6. kolo, neděle 9. října od 11:45

6. třída

BK Havlíčkův Brod - HC ZUBR Přerov

6. kolo, sobota 8. října od 10:00

5. třída

BK Havlíčkův Brod - HC Ledeč nad Sázavou

6. kolo, neděle 9. října od 9:45

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu