24. 1. 2011 | Redakce

Visí to za krk z balkonu dolů, ale oběšenec to není. Co je to?

Chlap má kolem krku oprátku, na sobě havlíčkobrodský dres, visí z balkonu dolů a kývá se do všech stran. Co to je? Napadl vás oběšenec? Tak jste nevyhráli, protože podle jednatele jihlavského klubu Bedřicha Ščerbana to prý je úplně něco jiného. Prohlásil to v nedělní reportáži České televize. A co to tedy je? No to je právě to, co nikdo neví...

Foto: hcdukla.cz

Zase na druhou stranu je to příležitost popustit uzdu fantazii. Možná tím chtěl šéf Dukly říct, že jihlavští fans chtěli jen netradičním způsobem vyjádřit, že havlíčkobrodští příznivci jsou tak trochu Supermani. Akorát nedokázali vymyslet, jak uvázat figurínu tak, aby budila dojem, že v hledišti Horáckého zimního stadionu létá.

Případně mohlo jít o prezentaci plánu, jak zajistit fanouškům Havlíčkova Brodu co nejlepší výhled na ledovou plochu. A nebo...?
Každopádně pozadí této aktivity určitě nebylo myšleno nikterak agresivně, to by fanoušky klubu se slavnou a bohatou historií ani ve snu nenapadlo. To leda tak „samolepkové bandity“ z Rebel Hearts.

Ale co potom ta rakev?
No a co má být? Zpěvák Jackson prý svého času také spával v rakvi (i když kyslíkové – pozn. red.)! Tak se prostě jenom jihlavští příznivci snažili trochu neobratně naznačit hostům, že pokud by jim ujel večerní vlak, mohli klidně přespat v krajském městě.

Jestli vás napadá další vysvětlení, proč figurína v havlíčkobrodském dresu visela v sobotu na Horáckém zimním stadionu za krk dolů z balkónu, napište nám na adresu obesenederby@seznam.cz! (uznány budou i komentáře na klubovém facebooku)

Nejlepší vysvětlení zveřejníme a odměníme nějakou pěknou samolepkou.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu