9. 10. 2014 | Ladislav Vácha

Mladé Rebely čeká další náročná šichta, o víkendu se představí doma v Kotlině čtyřikrát

Týden se s týdnem sešel a opět se nám o slovo vysoko zdviženou paží hlásí víkend nabitý mládežnickým hokejem. Mladí hokejisté z Havlíčkova Brodu vyzvou své soupeře ve všech třech dnech. V pátek juniorka přivítá Tábor (18:30) a starší dorost vyráží na středočeskou misi do Příbrami. V sobotu mladší dorost zkříží hole na domácím ledě s posledním Znojmem (10:00), v neděli pestrý program v Kotlině zahájí starší dorost proti Chrudimi (10:30) a od 14:00 juniorka zkusí sebrat všechny tři body Velkým Popovicím. Všechny domácí zápasy pro vás budeme komentovat prostřednictvím tradičních textových on-line přenosů.

Mladší dorost

HC Rebel Havlíčkův Brod – Orli Znojmo

8. kolo, sobota 11. října od 10:00, on-line přenos

Situace u Rebelů
Mladí Rebelové si počínají mezi prvoligovou konkurencí opravdu velmi dobře. Dosud klopýtli pouze dvakrát, když vyšli bodově naprázdno na ledě béčka Liberce (1:4) a v domácím prostředí ztratili jeden bod v derby Vysočiny proti rezervě jihlavské Dukly (3:2sn). Naposledy družina pod trenérskou taktovkou Milana a Aleše Kraučukových venku rozstřílela Mladou Boleslav B 8:0, díky čemuž se posunula v tabulce na skvělé třetí místo. V sobotu se Havlíčkův Brod představí před svými fanoušky, kde vyzve poslední Znojmo.

Mladší dorost se veze na vítězné vlně, osmi góly venku potupil béčko Mladé Boleslavi.


Výsledky Znojma

Mladá Boleslav B - Znojmo 1:0
Znojmo – České Budějovice B 1:4
Benátky nad Jizerou - Znojmo 3:2
Znojmo – Krkonoše 3:9
Kolín B – Znojmo 5:1
Znojmo – Pardubice B 1:6

(Tabulka: hokejservis.cz)

Starší dorost

HC Příbram – HC Rebel Havlíčkův Brod

7. kolo, pátek 10. října od 17:00

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Chrudim

8. kolo, neděle 12. října od 10:30, on-line přenos

Situace u Rebelů
Starší dorostenecká kategorie si grandiózní formu přenesla z přípravného období i do soutěžních zápasů. Mladí bojovníci z Kotliny dosud museli skousnout jedinou porážku, když v regionálním souboji nechali po tuhém boji dva body na kluzišti Třebíče (3:4sn). Byla to jediná bodová ztráta týmu pod vedením zkušené dvojice Václav Adam - Jaroslav Benc, během minulého víkendu Rebelové přetlačili dva velmi silné soupeře, tehdy první Kolín (venku 3:2) a v dalším kole druhý Žďár nad Sázavou (doma 7:2). Nyní je čekají papírově slabší soupeři, kteří však rozhodně nedají svou kůži lacino. V pátek zajíždí Havlíčkův Brod do předposlední Příbrami, v jejímž dresu doslova řádí reprezentační útočnice Tereza Vanišová, a o dva dny později přivítá doma bojovnou Chrudim.

Starší dorost se opírá o spolehlivé výkony talentovaného gólmana Víta Kekuly.
(Foto: kozel83, rajce.idnes.cz)

Výsledky Příbrami

Žďár nad Sázavou – Příbram 13:1
Jablonec nad Nisou – Příbram 5:0 (kontumace)
Příbram – Chrudim 3:8
Krkonoše – Příbram 6:2
Příbram – Velké Popovice 11:3
Třebíč – Příbram 5:1

Výsledky Chrudimi

Kolín – Chrudim 6:3
Chrudim – Žďár nad Sázavou 4:3
Příbram – Chrudim 3:8
Jablonec nad Nisou – Chrudim 7:2
Chrudim – Krkonoše 3:9
Velké Popovice – Chrudim 1:5

(Tabulka: hokejservis.cz)

Juniorka

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Tábor

7. kolo, pátek 10. října od 18:30, on-line přenos

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Slavoj Velké Popovice

8. kolo, neděle 12. října od 14:00, on-line přenos

Situace u Rebelů
Na jedničku podtrženou si počíná i nejstarší mládežnická kategorie, jež se může pochlubit stejně úspěšnou bilancí, jakou má mladší dorost. V dosavadním průběhu sezony soubor trenérů Richarda Cachnína a Ladislava Fixy ukořistil čtyři vítězství za plný bodový zisk, když vyplenil i silný Kolín (3:0). Během minulého víkendu juniorka udolala Písek (doma 3:1) a vítěznou radost si užila i v Chrudimi (3:2sn). Jediným soupeřem, před nímž se museli havlíčkobrodští mladíci sklonit, byla velmi silná Třebíč (doma 0:4). Teď se před nimi rýsuje velká výzva v podobě bitvy s tabulkovým sousedem z Tábora (pátek) a do akce půjdou i v neděli, kdy k nim přicestují do Kotliny Velké Popovice.

Juniorku zatím táhne obdivuhodnou produktivitou šikovný útočník Ondřej Hlídek.
(Foto: kozel83, rajce.idnes.cz)


Výsledky Táboru

Tábor – Velké Popovice 6:3
Hradec Králové – Tábor 5:4sn
Tábor – Krkonoše 3:1
Třebíč – Tábor 2:1
Tábor – Jindřichův Hradec 4:2

Výsledky Velkých Popovice

Velké Popovice – Chrudim 4:6
Tábor – Velké Popovice 6:3
Velké Popovice – Kolín 3:5 (kontumačně, nezpůsobilá hrací plocha)
Velké Popovice – Hradec Králové 1:5
Krkonoše – Velké Popovice 6:7
Velké Popovice – Třebíč 5:6

(Tabulka: hokejservis.cz)

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu