19. 5. 2013 | Luboš Vácha

Vysokou porážku vystřídala o dva góly vyšší výhra

Okurková sezóna je stále v plném proudu a hokejisté všech kategorií v těchto dnech dostávají do těla, protože se snaží nabrat sil během letní přípravy. Hokejka je pro ně zatím opřená v koutu. To neplatí o hokejbalistech HVBH Rebel Hearts, kteří se stali účastníky Světelské hokejbalové ligy.

Světlá si zastřílela, přitom neinkasovala ani jeden gól

Ne, pětku ne. Tak zní píseň, která se velmi často notuje na tribunách stadionů. Tuto číslovku si na konto jistě nepřáli ani havlíčkobrodští hokejbalisté, kteří se představili na hřišti ve Světlé nad Sázavou. První utkání ve Světelské lize přineslo hostujícímu týmu dobrý vstup do hry. Do poloviny duelu se hrál poměrně vyrovnaný hokejbal, domácí do té doby vedli 1:0 a soupeř HVBH Rebel Hearts jim šlapal na paty, srovnat však nedokázal. Posléze se ale projevila fyzická vyspělost Světelských, kteří začali tlačit, což jim přineslo střelecké hody. Ty se zastavily až u konečného skóre 5:0. Nechtěná pětka se tak stala skutečností.

Sestava HVBH Rebel Hearts: Dočkal – Bradáč, Handl, Kadlec ml., Švec, Česal – Blažek, Milfait, Kadlec st., Hrabec, Procházka, Diviš, Bína, Brigant, Benc

Humpolec dostal rovnou sedmičku

Hořkost pětigólové porážky z minulého zápasu se v dalším klání změnila na sladkou výhru. Tým z Havlíčkova Brodu měl proti hráčům z nedalekého Humpolce značnou převahu po celou dobu utkání. Střelecká euforie se zastavila až na stavu 7:0 a Rebel Hearts si mohli připsat svůj první triumf ve Světelské lize. „ Druhý zápas proti Humpolci, za který v útoku nastoupil i Dáňa Dolejš, byl už z naší strany jiná písnička. Po dobrém výkonu celého týmu jsme zaslouženě vysoko zvítězili a radovali se z první výhry ve Světelské hokejbalové lize,“ zhodnotil zápas pro stránky www.rebelhearts.cz Zdenda „Švícko“ Švec.

Branky: Diviš 2, Fiala, Blažek, Hrabec, Bradáč, Benc

Sestava HVBH Rebel Hearts: Dočkal – Bradáč, Brigant, Žák, Kadlec ml., Švec – Blažek, Milfait, Hrabec, Fiala, Procházka, Diviš, Bína, Vomela, Benc

Bohatý program nabídne další zápasy

Už ve středu 22. května se Rebel Hearts utkají proti celku Horních Dlužin, a to od 19:00. Více o programu havlíčkobrodských hokejbalových nadšenců naleznete na www.rebelhearts.cz, kde je celý rozpis všech utkání.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu