25. 1. 2012 | Pavel Buňat

Sova dohraje sezonu ve Znojmě, do Havlíčkova Brodu míří Hynek Zohorna a Aleš Knesl

Kádr Rebelů hlásí před 43. kolem základní části změny. Obránce Aleš Sova, který měl do Havlíčkova Brodu vyřízené hostování z Komety Brno, dohraje sezonu v rakouské EBEL lize ve znojemském dresu. K týmu se naopak z Brna formou střídavých startů připojí Hynek Zohorna a z druholigového Nymburku pak na Vysočinu míří jeho nejproduktivnější obránce, urostlý mladík Aleš Knesl.

Foto: Michal Eger (hc-kometa.cz)

Nově příchozí Zohorna a Knesl nastoupí už dnes na ledě posledního Mostu, a to společně se zadákem Radimem Ostrčilem, který se letos již za Rebely nastupoval. Do sobotního duelu s Hradcem Králové pak zasáhne ještě Michal Kempný. Trojice Zohorna, Ostrčil, Kempný má z extraligové Komety vyřízené do Havlíčkova Brodu střídavé starty.
Naopak chybět bude v dneším utkání v Mostě útočník Vojtěch Němec, který by měl na delší dobu zakotvit v Brně.

Hynek Zohorna

Zohorna v loňské sezoně. Foto: Petr Kraus.

Jedenadvacetiletý útočník je pro havlíčkobrodského fanouška velmi známým jménem. U týmu z Kotliny totiž působil po tři sezony, přičemž loni patřil zejména v jarním play-off k nejlepším hráčům. V první lize nastoupil celkem k 70 zápasům, v nichž zaznamenal 28 kanadských bodů (16+12).
Po odchodu do extraligové Komety Brno prozatím odehrál 42 zápasů, 4krát se zapsal mezi střelce a 8krát přihrával na gól.

Aleš Knesl

Dvaadvacetiletý Knesl je urostlým zadákem, jenž si ve druholigových vodách vypracoval pozici stabilního a úderného obránce. Za poslední tři sezony vystřídal tři působiště – Jablonec nad Nisou, Roudnici nad Labem a Nymburk. Celkově odehrál 92 zápasů a nasbíral 25 kanadských bodů. Nejvíce se mu daří v právě probíhajícím ročníku, kdy ve 31 zápasech zaznamenal 13 bodů (7+6), a vybojoval si post nejproduktivnějšího obránce Nymburku.

Radima Ostrčila jsme již podrobně rozebírali, jeho představení si můžete přečíst ZDE.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu